40 izdevumi, 45 000 izdevumu numuri, 350 000 lappuses

Luudzu paliidziibu!!!

Atslēgvārdi

1. man ir svariiga jebkura informaacija par 18. novembri no 1945. gada liidz muusdienaam. kaa svineeja neatkariibas dienu PSRS laikaa, un kaa peec tiem laikiem? luudzu uz juusu atsauksmeem! :(

22. novembris, 2008, 15:58 #
  2. Vai ir būts LNB, Akadēmiskajā bibliotekā vai jebkurā, kas ir Gaimas Tīklā?

Tajā projekta daļā, kas ir LNB iekšpusē man liekas, ka bija Cīņa un vēl daži laikraksti par šo periodu. Man liekas gan, ka mazāk kā 30 000 lapas virs 45 gada.

Var mēģināt Mantojums-1 PDFu kolekcijā.
    Ja nekas nelīdz, noteikti var iet skatīties uz vietas.

25. novembris, 2008, 11:07 #
  3. Jā site no iekšpuses ir http://periodika.lndb.lv

25. novembris, 2008, 11:07 #
  4. Stasy, Periodika.lv kolekcijas ietvaros par šo laika posmu varam piedāvāt materiālus no 1945.–1949. gadam. Tie ir pieejami tikai no bibliotēku iekštīkla (publiskajām bibliotēkām, Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Latvijas Akadēmiskās bibliotēkas).

Varam piedāvāt sekojošos izdevumus:

• Brīvā Venta
    • Cīņa
    • Padomju Kuldīga
    • Zemgales Komunists

Ja vēlaties izmantot citus Latvijas Nacionālās bibliotēkas materiālus, iesaku zvanīt uz LNB uzziņu tālruni 67287620, vai rakstīt uz e-pastu konsultants@lnb.lv (atbildi būs iespējams saņemt 2–5 darba dienu laikā), lai noskaidrotu, kuru lasītavu nepieciešams apmeklēt.

Ja interesē informācija no LNB periodikas krājuma, iesaku apmeklēt Periodikas izdevumu lasītavu Vecrīgā.

25. novembris, 2008, 21:41 #
  5. Mēģināju izmantot palīdzībā ieteiktos <NOT> un <AND>, taču nekas neizdodas, piem. ievadu de <AND> Būrs man parāda visas iespējas, kurās ir de. Ko es daru nepareizi?

18. aprīlis, 2009, 10:51 #
  6. Labdien.
    Man vispār neko nerāda, ierakstīju, sameklēja, tikai rāda tukšas lapas....
    Ko darīt?

2. februāris, 2011, 13:09 #
  7. Agri, ļoti iespējams tās ir konkrētās pārlūkprogrammas specifikas dēļ. Varbūt var pamēģināt šo lapu atvērt ar citu pārlūkprogrammu?

2. februāris, 2011, 15:11 #
  8. Paldies Artursz, bet laikam jāatmet šī doma ko atrast, nosēdēju, noņēmos, bet nekā tā arī neatradu....

3. februāris, 2011, 13:15 #

Atbildēt

Lai pievienotu ziņu, nepieciešams pieslēgties.